Elinvoimaa juurta jaksain!

Kysy lisää 040 521 9959

Vogt Arboristipalveluilta puunhoito ja muut maisemointyöt Helsingissä

Elinvoimainen puusto on etuoikeutemme, jota kannattaa vaalia.

Vogt Arboristipalvelut tarjoaa puunhoito- ja maisemanhoitopalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vogt Arboristipalvelut yrityksen perustaja Kai Vogt on ammatiltaan arboristi ja toiminut alalla jo yli vuosikymmenen ajan. Yrityksen palveluihin kuuluu kattavasti kaikki puutarhan ja puiden hoitoon liittyvät työt aina istutuksesta puunkaatoon ja maisemoinnista vieraslajien poistoon.

Toimialueemme kattaa Uudenmaan (Helsinki, Inkoo, Järvenpää, Sipoo, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi) lisäksi myös Salon seudun. Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi. Vogt Arboristipalveluilla on voimassa olevat puunhoitoon ja puunkaatoon liittyvät vakuutukset sekä työhön sopivat varusteet.

Valitse puunhoidon ammattilainen

Arboristi Kai Vogt on erikoistunut puuvartisten kasvien sekä puisto- ja maisemametsien hoitoon. Kohteiden sijainti ja olosuhteet ovat usein sellaisia, että työn suorittamiseen tehokkaasti tarvitaan vankkaa alan tuntemusta. Arboristin on hallittava mm. turvallinen kiipeilytekniikka ja yleisimpien puu- ja pensaslajien tuntemus sekä niiden oikeanlainen hoito. Vaativat ja korkealla suoritettavat puunhoitoon ja puunkaatoon liittyvät työt on aina teetettävä ammattilaisella, joka osaa huomioida myös ympäristöön kohdistuvat turvallisuustekijät.

Puunhoito- ja puukaatopalvelut Uudellamaalla

Puunhoito tehtynä oikein paitsi auttaa puita voimaan paremmin myös lisää turvallisuutta puuston ympäristössä. Pihoilla ja asuinympäristöissä sekä katujen varsilla olevien puiden tilaa kannattaa seurailla puiden kasvukauden aikana, etenkin siis keväisin ja kesäisin. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota neulasten kuntoon, puunrungon kaarnaan ja oksiin sekä itse runkoon, kasvaako se normaalisti. Kaarnan puuttuminen voi olla merkki puun kuolemisesta ja tällöin on vaarana puun kaatuminen myrskysäällä. Myrskyjen jälkeen on myös hyvä tarkistaa oksiston kunto. Oksien katkeamista havaittaessa on arvioitava aiheuttavatko raskaat, ja tippuessaan mahdollisesti laajan alueen peittävät oksastot, vaaraa ympäristölle, kuten ihmisille tai rakennuksille.

Hyvin hoidetut puut ovat osa siistiä ja viihtyisää maisemaa, josta saamme nauttia. Puunhoidossa riittää yleensä oksien karsiminen, jolloin itse puulle jää enemmän energiaa ja ravintoa kasvattaa uusia, terveitä oksia ja vahvaa runkoa. Puunhoidossa syntyvien risujen vienti on mahdollista sopia arboristin kanssa palveluun kuuluvaksi. Tarvittaessa suoritamme haketuksen tai klapituksen teon paikan päällä.

Puunkaadossa on huomioitava aina tarkasti ympärillä olevien rakennusten läheisyys, ympärillä olevat puut sekä sähkölinjojen etäisyys ja puun kasvusuunta. Puun ympäristön ominaisuuksien mukaan päätetään tehdäänkö kaato pystykaatona vai osista latvasta alkaen. Kaadettu puu on mahdollista pilkkoa polttopuiksi paikan päällä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Arboristipalvelut

Asiantunteva puunhoito antaa elinvoimaa puille ja ympäristölle.

Hoidamme arboristin palvelut vuosikymmenen kokemuksella Helsingin seudulla.

Haitallisten vieraslajien poisto

Haitalliset vieraslajit voivat olla viheliäisiä kasvaessaan paikassa, jossa ne aiheuttavat haittaa ihmisille tai luonnolle. Arboristi poistaa vieraslajit nopeasti ja turvallisesti.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää arboristipalveluistamme. Toteutamme maisemointityöt aina asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan, joten pyydä tarjous tästä.

Huomioitavaa arboristipalveluja tilatessa

  • Kerro mahdolliset toiveet esimerkiksi puujätteen jatkokäsittelystä (klapitus, risujen vienti)
  • Kysy myös arbostistin konsultointia puiden arvon määrittämiseen
  • Muistithan, että kaava-alueella täytyy olla puunkaatolupa hankittuna.

 Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyytä tarjous puunhoito- ja kaatopalvelulle
metsäalan kokeneelta ammattilaiselta.