LaatuLassi Oy on korjausrakentamisen ketterä ja luotettava kumppani. Olemme erikoistuneet hormisaneeraus- ja ilmanvaihtopalveluihin. Olemme alan todellisia huippuosaajia ja meillä on yhteenlaskettu 26 vuoden kokemus tältä erikoisalalta.

Lassi Väntsi ja Antti Valtonen, perustajat


PALVELUMME


Kuvia kohteistamme

TAPAMME TOIMIA

Meille motivoitunut asenne ja intohimoinen suhtautuminen työhön on peruslähtökohta kaikelle LaatuLassi Oy:n toiminnalle. Otamme työmme tosissaan ja palvelemme asiakkaitamme kaikin mahdollisin keinoin, pieni pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Positiivinen elämänasenne ja jatkuva pyrkimys kehittyä niin työssä, kuin elämässä ylipäänsä, auttavat meitä vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla kohtaamiimme haasteisiin.

NOLLATOLERANSSI

Nolla (0) reklamaatiota on meille aito tavoite. Kiinnitämme päivittäisessä

tekemisessä tinkimättömästi huomiota yrityksemme laatustandardeihin niin

asennustyössä kuin asiakaspalvelussa.

KERRALLA KUNTOON

LaatuLassi Oy:n toimintaperiaatteena on toteuttaa kaikki asennus- ja korjaustyöt siten, että kohteen vaatimukset otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon. Ei enää laastaria laastarin päälle, vaan kestäviä pitkän aikavälin ratkaisuja, jotka säästävät asiakkaan vaivaa ja rahaa.

#tuplapeukku

LaatuLassi Oy:n pyrkimyksenä on aina palvella kaikkia asiakkaita asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Siinä missä muut yritykset saavat onnistuessaan asiakkaalta yhden (1) peukun, meidän tavoitteenamme on saada kaksi (2) peukkua!

TILAA MEIDÄT HOMMIIN

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

LaatuLassi Oy

Gumbölentie 1 ovi 45, 02770 Espoo

045 2192660